Wszystko o margonem!
Quest dostaniemy od Yfrana (B³êdny Szlak)
1 Zadanie.
Na pocz±tek musimy oczy¶ciæ okolice mythar z potworków. Udowodnij, ¿e nadajesz siê na tropiciela.
Zabij: Gawial (0/20)
Zabij: Skorek (0/20)
Zabij: Krokodyl (0/20)
Zabij: Grzechotnik (0/15)
Zabij: Kobra (0/15)
Zabij: M³ody gnom le¶ny (0/5)
Za to otrzymamy:
ITEM#59071814.2
i 44,3k EXPA
2 Zadanie.
Teraz chcia³bym sprawdziæ twoj± znajomo¶æ krainy, a przy okazji zdolno¶æ do zdobywania pewnych potrzebnych mi przedmiotów. Mythar jest po³o¿one na uboczu, st±d mam problem ze zrobieniem zakupów. Chcia³bym, aby¶ przyniós³ mi marchewkê od Esmerili z Ithan, mleko od Mary¶ki z Przedmie¶æ Karka-han, rybê od Galisa z Torneg, miksturê od Druida Myszora z Werbin, kartofle od Erniego z Eder i fiolkê od Brasza z Mythar. Pamiêtaj, Erni pomo¿e ci tylko wtedy, je¿eli ty mu bêdziesz pomaga³! Bêdziesz siê musia³ przespacerowaæ, ale nagrod± bêdzie kolejna czê¶æ ekwipunku tropiciela! Je¶li jednak zrobi³e¶ quest z Ernim na 20lvl wystarczy poprosiæ go o worek za wcze¶niejsz± pomoc.
Otrzymamy to:
ITEM#59074640.2
i 44,3k EXPA
3 Zadanie.
Negocjacja cen dla Yrfana. Yrfan prosi nas, aby¶my udali siê do Herfoga w Werbin. Idziemy i w dialogu, przy dwóch opcjach, jedna ze skórami tygrysa i druga z propozycj± przynoszenia lepszych skór, wybieramy t± drug±. Wracamy do Yrfana, a ten mówi, ¿e potrzebuje 15 skór kobry(jest ich du¿o na zapomnianym szlaku i w mrocznym przesmyku). Zbieramy i wracam do niego. Zabiera nam skóry i pyta sie: "Czy s± kobry w mythar??"- Odpowied¼ tak i jeszcze jedno pytanie "ile ich jest"- odpowiedz 1
Nagroda:
ITEM#1850514302.3
4 Zadanie.
Kolejn± prób± bêdzie próba si³y. W okolicach Mythar grasuj± ró¿ne, a w dodatku liczne potwory. Sam sobie nie dajê rady z ich zabiciem, poniewa¿ jest ich za du¿o. Dlatego liczê na twoj± pomoc. S± do¶æ silne, ale my¶lê ¿e poradzisz sobie. Chodzi mi dok³adnie o zielone i ogniste salamandry, a tak¿e o szczególnie gro¼n± jadowit± ropuchê. Strze¿ siê jej! Pokonaj silne, le¶ne potwory.
Zabij: Zielona salamandra (0/20)
Zabij: Salamandra ognista (0/15)
Zabij: Jadowita ropucha (0/5)
Po pokonaniu otrzymamy:
ITEM#71027270.2
i 66,4k EXPA
5 Zadanie.
Teraz przed tob± ostatnia próba. Musisz zdobyæ szacunek lasu, udowodniæ ¿e to le¶ne stworzenia boj± siê ciebie, a nie ty ich. Pokazaæ ska³om w jaskini, drzewom nad ni± swoj± moc, spryt i umiejêtno¶ci. Wy¶lê ciê do ukrytej groty, musisz pokonaæ kryj±ce siê tam zwierzêta. Jednak uwa¿aj! Lata samotno¶ci sprawi³y, ¿e sta³y siê one bardziej dzikie, ni¿ te na powierzchni. Walka z nimi nie bêdzie prosta. Czy jeste¶ gotowy? Yrfan w tym momencie przenosi nas do ukrytej groty. Trzeba zabiæ:
-Podstêpne Kameleony 59lvl *elita*
www.margonem.pl/obrazki/npc/zwi/kameleon03.gif
-Zaczarowane Jaszczury 60lvl *elita*
www.margonem.pl/obrazki/npc/zwi/jaszczur4.gif
-Zabójcze gniewosze 59lvl *elita*
www.margonem.pl/obrazki/npc/zwi/gniew-pla.gif
-Ukryte wê¿e 60lvl *elita*
www.margonem.pl/obrazki/npc/zwi/kobra01.gif
Pamiêtajmy, aby wzi±æ ze sob± kilka mikstur lecz±cych
Gdy wybijemy wszystkie potworki z jaskini podchodzimy do kamiennego li¶cia, który przeniesie nas do Yrfana.
Nagroda:
ITEM#71029648.2 ITEM#71004415.2
i 88,6k EXPA